Skönt med lov

Äntligen är det lov, mmm... Har precis ätit lite lasagne- där ser du Anna, jag äter riktig mat med, inte bara mackor och té.

Helgen var skoj med modevisningsgänget.  Åkte till GBG i fredags, två visningar i lördags och två på söndagen. På fredagen hade vi spa-kväll, med ansiktsmasker och bastubad.. fast det blev inte så lång spakväll, vi pratade mest hela kvällen.
På lördagen lagade vi mat, och berättade spökhistorier, har nog inte varit så rädd på väldigt länge.
Åt även av Isabelles och Alexandras otroligt goda morotskaka, har nog inte ätit en så fantastiskt underbar morotskaka på väldigt länge! Den var så porös och fluffig och god att det var helt märkligt, jag var stum i flera minuter. Pga en kaka. ojoj
Och så drack vi té. Mängder av té.
Igår efter den sista visningen åkte jag, mamma och pappa till min kusin och hennes familj och hälsade på.

Idag har jag gjort ett försök till att städa mitt rum, men det gick inte så bra, så jag gav upp..

Imorgon kanske vi ska vara utklädda på kvällen, måste bara hitta en rosa t-shirt först.
Ska även gå till skolan och hämta mitt bankomatkort, klant.
Och en sväng till Radiocentralen, måste fixa min mobil.

Dagens låt: You give me something- James Morrison
MM, höstmys.

Helgen som varit

Fredagen var jag hon mina vänner i slummen. Alltid lika trevligt! Blev lite arg när Solrosen ringde och sa att Emelie behövde jobba på natten men sånt är livet. Jag och Ekan ägde i baren iaf. =) Kvällen avslutades med en proemnad hem. Vissa tyckte att det var kallt. Andra inte. Vi kommer ej få reda på varför! Haha! Fick reda på sen att det hade varit nollgradigt men jag frös ingenting! När jag kom till dörren vid halv tre så fick jag Tidningarna i handen. Drygt jobb måste jag säga. Han körde inte miljövänligt. Det kan ja skriva under på.

Lördagen var lugn. Skulle åkt till Älmhult, IKEAs huvudstad, men vi fick inte ihop något lag. Ganska glad för det för det snöade i natt och var väldigt kallt. Vi var nattaxi jag och Emelie i snöstormen. Synd bara att vi hade sommardäck. Gick inte att köra allt för fort då. Tittade på två filmer under kvällen också. Hmm, en hetter Roadtrip. Den var komisk. Några välkännda ansikten var med iaf. =) Den andra hetter något med lucky. Den var ganska bra fast lite så där pinsam och man skämdes för karraktärerna. Men ok var den. Hannibal skulle vi också tittat på men då hade vi inte vågat åka och hämta föräldrarna sen. Uschamej, får ta den en annan gång. Annars gör man som Hoof gjorde, tittade på fyra skräckfilmer i rad på bio. Det skulle inte jag palla. En på en dag räcker gott och väl. Skulle väldigt gärna kollat på Elin i gbg men detta gick inte att få ihop. Attsingen! Hoppas att nån har filmat så jag kan se det i efterhand iaf. Men Elin är ju bäst och även om klackarna är ivägen ibland överlever hon det mesta! Synd att hon inte kunnat vara med i fredags. Får ta igen det om 23 dagar eller hur Elin? =)

I dag har jag ansvar för maten. Köttgryta och ris. Får se resultatet med hoppas att det blir kanon. Men tveksamt om det slår gårdagens Tacos. Det är för gott. Nej, nu ska jag nog börja med maten så alla blir nöjda och glada. Ha det bra tills nästa gång!

PUSS från Anna

Utan vatten och utan snus(?) i några timmar, försmäktar jag i detta hus...

Mm, kommunen skulle jobba med ledningarna idag på vår gata, så vi är utan vatten tills klockan 13.00 idag. Har sovmorgon tills 12.20, men fick gå upp vid 08.00 för att duscha. Borde egentligen inte klaga, men jag ligger fortfarande efter med sömnen sen i helgen så jag hade sett fram emot min sovmorgon, men nejnej.

Har fortfarande inte kommit på det ultimata sättet att inleda bloggen på. Jag fortsätter min jakt på svar.

Håller förövrigt på att bli en ny minihulk, återigen. Tycker jag säger det varje gånbg jag tränar, men oh, nu kommer det nog bli så. Jag kan se mina muskler nu. Det är inte illa, från att ha varit chokladbollssmets- älskande soffpotatis till kringhoppande hurtbulle är inte illa för att vara mig. Ni borde vara stolta.

Förresten så kan jag allt. Jag föddes med gåvan att kunna precis ALLT som går att kunna. Bara så ni vet. Svaret på varför det då inte alltid går så bra för mig i skolan är att jag har svackor ibland, jag är så smart så jag inte orkar tänka på det. En sak som jag inte föddes med är ödmjukhet. Men det gjorde inte "AW" heller.
Anna åker till Småland i helgen. För att orientera. ojojoj.. Hade väl vart med där egentligen med ifall jag inte skulle sprungit runt i GBG i JS's kläder. Men det skall bli kul. Är nervös för ikväll dock, har inte hört nån musik än, har ingen aning till vilken takt vi ska gå. Oroar mig för skorna, men dete löser sig nog.

Nu ska jag gå och ringa Haebop/Telia. Blir så arg på dem. Vilket simkort vill dem egentligen att jag ska använda? Det står ju att inget av dem funkar. Usch, håller på att ta mod till mig nu. Sen skall jag gå till skolan.


Dagens låt- Sweet Dreams Are Made of This- Eurythmics
Kommer i modevisnings-stämning. undrar om den är med ikväll? Det brukar den ju vara...

Peace! //Elin


Jippi!

Äntligen har jag klarat av det där körkortet. Har dock inte fått det än men jag hoppas att det känns underbart att ha det i handen. Har just nu bara en liten papperslapp. Men det funkar ju lika bra! Ska kanske fira detta på fredag. Skulle vara skönt att gå ut en svägn. Har inte varit ute i svängen på ett litet tag. Sugen nu. Behöver lite förfriskning! =) Haha!

Ska hälsa på farmor på fredag. Länge sedan jag träffade henne. Ska köra dit. Underbart att kunna lyssa på hög musik och gasa lite. =) Bara en egen bil som fattas. Men får nöja mig med den gröna volvon fram tills dess. Fast nu när jag tänker på det skulle vi köpa en ny bil när jag tagit körkort. Det har jag ju nu gjort, ska nog ta den diskussionen med far min.

Elin ska ju till gbg i helgen och visa sig i JS kläder och skyhöga klackar. Skitans om jag missar det. Ska ju till Älmhult i stället. Låter inte så attraktivt direkt, jag vet. Men det blir nog den sista tävlingen i år. Eller KM kanske blir nån gång. Har ju den titeln att försvara från förra året. Eller har det redan varit KM i år? Har ingen koll på det.

I dag gick jag ur Ams. Känns underbart. Slippa alla dessa möten och skit. Jag tror jag klarar mig på egen hand. Kan komma tillbaka om de börjar ge ut några jobb.

Funderar tom på att läsa en bok. De som känner mig vet att då har jag inte mycket att göra. Vi fick en bok i sexan som alla skulle läsa. Funderar på att läsa om den. Eldens hemlighet av Henning Mankell. Kommer ihåg att det var ledsam och sorglig. Kanska skulle vara med på lite träningar i höst/vinter nu också. Då blir alla lite förvånade när Anna dyker upp på träningarna. Efter en något inaktiv höst kanske det kan bli lite tränande iaf. Långpassen är inte det roligaste men några såna måste man klara av varje vinter.

Musik. Ja, min nedladdningsvän Elin funkar det inte att ladda ner för, så jag har ingen ny musik. Men jag har lyssnat igenom den musik jag har. Eller iaf delar av den och hittat några bra låtar.

Barry White - You´r the first, the last, My everything
Morrisey - First of the gang to die
NOFX  - Benny got blowed up

Ani DiFranco - You had time
och till sist, Elins låt som hon hatar nästan:
Sir Mix-A-Lot - Baby got back

Mm, sen om någon hittar mitt Pandora armband hemma hos sig blir jag väldigt glad. Det är nämligen på vift! Ha det bra tills nästa gång. Slutligen vill jag bara säga att den som kan hålla ett öga tort när man tittar på Pearl Harbor kan skirva en kommentar!

Puss från Anna

What's new in my life?

Hur börjar man en blogg? Eller ett nytt blogginlägg? Det skall jag filosofera över i veckan som kommer. Känner mig inte helt tillfredsställd med något sätt att inleda. "Hej" går bort, liksom tja, tjena, tjabba tjena hallå. Så denna vecka är mitt uppdrag att jag skall komma underfund med hur jag bäst inleder ett nytt inlägg.

Idag, första dagen på den nya veckan, har jag gått runt i en dimma av trötthet. Insåg nog aldrig hur trött man blir efter att ha suttit i informationen på ett skol-sm hela helgen och blivit utskälld av kvinnor (läs: klimakteriekärringar) och gubbar som vill ha pengarna tillbaka. Men det är tur att det finns höjdpunkter med, så jag inte låter som en gnällig tonåring på en ego-tripp. hujedane mig.
Höjdpunkterna under helgen var:

-TIF- the movie
-Fisken och fenan från fiskgymnasiet
-Bära säcken för toatömningen.
-Vandra i korridorerna
-Alkospana med Berra

Var även en tur till J.S för att fotas inför modevisningen. Oj så fina hennes kläder är. Själv kan jag inte ens sy en kudde utan att min fd. syslöjdslärare sa att den var ful. Och då var jag ändå bara 8 år och hon klankade ner på mig. Det var en sänkning som heter duga.

Nu är snart klockan 17.00, är lika seg som vanligt, har inte packat inför träningen än, skall dock bli riktigt najs att få träna, har inte gjort det på länge. Längtar nästan efter lite träningsvärk nu igen..

Dagens låt: Follow through- Gavin Degraw
Den har satt sig på min hjärna, och den kommer inte komma loss. För den är bra.

//Don Elin


Trött..

Ja, nu sitter jag på Tingsholmsgynasiet. Klockan är efter fyra på natten. Denna helg arrangeras  Skol-SM i Ulricehamn och just nu är  jag vakt så ingen hittar på några hyss om natten. Började klockan två och ska sitta till 06:00. Börjar bli lite smådrygt. Kollade på två avsnitt av Andres och Måns (Ja, Joel du läste rätt!) De två allra första avsnitten. Sen fick jag lite dåligt samveta att bara sitta och titta på datorn så jag gick en sväng runt skolan. Det är läskigt mörkt ute vid den här tiden och alla sover lugnt. bara ett och annat toabesök. Nej, jag har faktiskt inte så mycket kuligt att berätta. Hmm, jag ska gå ur arbetsförmedlingen. Det är roligt för de är inte snälla mot mig! Om de inte angagerar sig ska inte jag heller behöva göra det tycker jag. Får kanske ett till timmanställningsställe på måndag. Klockna 08:00 ska jag befinna mig på Skogslyckan. Jobbigt värre efter helgen men det ska nog gå fint. Får försöka tänka så positivt det går. Men klockan fyra på natten är det ganska svårt. Jo, jag gjorde Högskoleprovet i går. Trodde det gick bra men sen kollade jag reslutaten och blev väldigt ledsen. Är inte alls så smart som jag tror. Uschamej, engenlskan var verkligen inte lätt. Gissade typ på alla men fick in hälften rätt. Inte så illa  pinkat av mig. Tycker inte jag iaf.

Nu till kommentera kommentarerna. 
¤ Visst Ekan. Jag ska hälsa på dig lite oftare.
¤ Joel, jag kollade på sista kvaten av Anders och Måns iaf. De är väldigt roliga och man lär sig lite onyttiga nyttigheter också. Det avsnittet där de började med attåka på kontorsstolar har jag fasnat lite för. Det ska ajg börja med. Ska nog ta en sväng i korridorerna på Tingsholm nu på natten och kolla läget lite med min fina röda kontorsstol!
¤ Madde, jag saknar dig också! Hoppas att du hittar din nya familj som tycker om dig och respekterar dig lite mer för den du är!
¤ Anton, det var ju din kusse som var kändisen! Daa!

Nej, nu ska jag och mitt nattkompis bära ut lite soppåsar för de ska städa i morgon. För jag vill inte städa allt! Ha det bra och lev väl! Pusss

Okoncentrerad...

Hade behövt plugga geografi till provet på måndag, men är så sjukt okoncentrerad att det inte är klokt. Sitter i tre minuter och sen springer jag upp och gör något annat, och sådär fortsätter det. Har pågått sedan klockan 11 imorse..

Fest ikväll, ska bli riktigt skoj. Mycket folk med, frågan är bara hur vi skall ta oss ut.. Hur mycket kostar det att åka taxi några mil?

Umgicks med några ur min klass igår, haha, roligt. Åt på kinarestaurangen, jag fick äran att beställa för alla, servitören hade nog lite problem med mitt oorganiserade sätt, men det är inte helt lätt när man har 6 stycken personer runt omkring sig om hela tiden säger, "NEJ!, Det var inte det vi skulle ha, Ja men vänta lite bara"..
Kvällens roligaste ögonblick är när Jenny skriker ut: ÅHHH!!! Titta bilen! (Det kom en (enligt mig) äldre vit bil) som tydligen var hennes drömbil nummer 3, eller det kanske inte kunde jämföras eftersom den var från 60-talet och inte 50-talet.. de bilarna är inte lika "personliga"

HAr insett att det finns en del saker jag måste ändra på i mitt liv:

-Min té- konsumption
, som det är nu är det alldelles vansinnigt. Bara igår hann jag med att dricka en kopp på morgonen, en STOR och en liten i skolan, två hemma efter skolan och en stor hos Sara. Det är för mycket.
-Min organisationsförmåga, mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Jag kan lika gärna bo på en soptipp. Har fortfarande inte packat upp allt från 25-manna, jag skäms.
Mitt skåp, är enligt resten av min klass, hemskt. Jag tycker dock det är relativt städat.. om man tänker på hur det har sett ut. De flesta av alla papprerna vi får ligger i facket och inte där väskan brukar vara.. och schemat som hänger på insidan är ju faktiskt bara nåt år gammalt...
-
Mina matvanor, måste börja äta mer allsidig mat. Gott och gräddat, Serrano och Digistivekex funkar inte längre.
-Mitt flummande, måste börja flumma mindre. eller iallafall mer diskret. 
-Mitt svärande, skall försöka sluta svära. Förutom om det är befogat.


Veckans lista blir som följer:
Roligaste: Förhoppningsvis festen ikväll
Uttalande: "OHHH!! Hör ni ljudet? En V8!!!" 
Osmakligaste: När Markus hällde 8 minttabletter i mitt te i skolan och det smakade mint och luktade märkligt.
Jobbigaste: Träningsvärken efter styrkan i måndags.
Stress: Geografiprovet som kommer allt närmre.
Pop-grej: Mina naglar som blev röda genom Sara.
Godaste: Den rinnande kladdkakan med banan.
TV: Prisonbreak och Lost.

Dagens låt:
American Pie theme- Blink 182

Ses kanske ikväll på Vega //Elin

Tråkigt.

Har fruktansvärt tråkigt, behöver plugga GE och lite annat smått och gott, men orka. usch.
Grymt skön dag i skolan idag, hade ingen lektion förren 12.20, men gick dit vid halv tio för att plugga lite.. Hann med att bli nerslängd för en slänt på väg till skolan av Benni och Oscar. Tack för den.
Slutade vid kvart över två sen men satt kvar ett tag och fikade med Sofia och Therese.. "JAAA!! Jag hittade min plupp!!"

Känner mig mycket bättre sen förkylningen, jippie! Härligt nu när styrketräningen kommit igång igen, rejält med träningsvärk i förrgår..

Helgen blir skoj!
Fest i Vegby (utan Anna dock), och på söndag är det ekonomernas modevisning som gäller, skall bli skoj att se.
Annars blir det bara en massa plugg, har geografiprov på måndag.

Känner för att gå ut och gå. Blev ju ingen promenad igår..

Dagens låt: Do you believe in magic?

Over and out, //Elin

Jaha..

Hej!
Nu har jag tittat på alla 10 säsonger av serien Vänner. Några jag missat från Tv men nu har jag sett alla. Ojojoj, vad nöjd jag är med den boxen! =) Så, vad ska jag göra nu med mitt liv på dagarna? Ska nog försöka ta tag i mitt liv lite på riktigt nu. Hoppas verkligen allt löser sig. får väll söka lite jobb eller gå till arbetsförmedligen. Det skulle jag kanske skita i. 40 kronor om dagen låter inte så kul för en praktikplats. Inte jättelockande iaf.
Hmm, jag var i Stockholm i helgen. Det var trevligt. Synd bara att vi inte stannade på Stureplan lite längre. Annars hade vi kunnat se många fotbollskillar. Men jag fick iaf se en liten kändis! =) Haha. Men vi hade det iaf lite trevligt på Cafét. Bussresan hem var väldigt låång. Fast att lyssna på många olika personers Mp3-spelare gjorde att vi hade det lite roligare iaf. Fast det var ganska trist. När vi kom till Ulricehamn började ju den vanliga vardagen igen. Detta gjorde att jag inte längre var personlig assistent till Emelie! Men det var roligt så länge det varade! =) Haha! Jag fick två extrabarn över helgen föresten också. Emelie var en av de två. Lisa var den andra. De behöver nästan två "mammor" när man tänker efter. Ganska besvärliga små barn de är! Haha! =P
Nej, annars har det inte hänt så mycket. resan upp till Sthlm gjorde att jag inte kunde gå Mösamarchen. Skitans! Fick reda på att nästa år är det nog precis samma helg igen. Men då ska jag nog säga till på skarpen!  I kväll ska jag jobba tre och en halv timma. Lite lagom arbetsdag! Haha!
Nu pratar jag med min Elin i telefonen. Så nu ska jag bara koncentrera mig på henne! Puss på er alla!

Ps: Lyssna på Gnarls Berkley - Crazy

Sjuk once again...

Skulle ljuga om jag sa att jag mådde bra. Har åkt på en dunderförkylning, gjorde åt två näsdukspaket på 1 timma. Så det blir varken naturkunskap eller läsa Cal på engelskan idag. Skönt att jag inte missar något, känner att jag måste bli frisk idag så jag kan springa på lördag, haha, inte för att laget går miste om någon kanonorienterare utan mig, men det är kul att bara umgås med alla.

Klassen köpte en vattenkokare i tisdags. Den är persikofärgad, mycket fin. Vi smyg-invigde den igår för jag var tvungen att ha lite té för min hals.
Resultatet blev utmärkt!

Måste packa idag inför helgen, faen, mina träningskläder är i skolan. Får pallra mig bort dit sen, ta lite luft eller nåt.

Fick min TIF- the movie igår med. hihi. Så bra.

Dagens låt- Finch's akustiska version- Mad World
Bra helt enkelt.

Nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen //Elin

Pilledutt

Jag förstår inte hur jag lyckas. Har än en gång blivit sjuk, vaknade i söndags morse och kunde knappt prata, och ikväll har det gjort ont i halsen och svidit i mitt högra öra vilket har förstört min kväll totalt och allt jag vill är att gå och sätta mig i en mörk garderob och sura.

Började med att sortera min musik idag, ville göra något som kunde pigga upp, men jag blev nästan ännu mer nedstämd då jag insåg att inte ens sortering av min musik kunde göra mig bättre.
Blev precis på lite bättre humör av Annas vykort som poffade upp, det är sånt som ger vardagen en liten guldkant.

I helgen var det lugnt, shopping i Jkpg med Sara och Cain, mysigt. hade skoj, fruktansvärt roligt kan man ha åt levande dockor. Speciellt när det kommer upp en och ska ta kort på dockan och hon pekar på han och skrattar..
Anna drog till Pluto sen, mm, inte långt kvar nu, då jäklar. JAg lovar att jag ska följa med vem som än ber mig då.
Igår var det med en lugn dag, var ett tag hos J.S för att prova kläder till modevisningen. 27-28-29 oktober får ni gärna se på modevisningen i Gbg, mer info kommer.
På kvällen lagades det pannkakor (nyttiga), med lingroddar/frön whatever och mycket vaniljsocker, extra gott med sirap på.
Lyckades även koka gröt. Måste skaffa en kokbok alternativt sluta bränna vid mat.

Imorgon gäller historieredovisningen, och spänst/styrka. OJ.

Dagens roligaste ord: Pilledutt- Hoofs synonym på överstykiningspenna.

Dagens låt: Save your soul- Jewel/Jason Mraz
Jättebra låt, fin, på ett icke sliskigt pop sätt.

//Elin



Mhmm

Okej, nu är det min tur att ta hand om bloggandet iaf för en stund. Elin är ju grymmast på att blogga så jag har lite att ta igen. Trots att jag är mellan två jobb så har jag ganska mycket att göra. Förra veckan var jag lite krasslig och inte på bra humör. Sen går det lite si och så med våran bredband så jag får passa på att skriva nu! =)

I fredags handlade jag upp lite av lönen och sen på kvällen träffade jag några gammla klasspolare. Det var lite trevligt att höra vad folket har hållit på med och en hel del skvaller blev det. Alltid lika kul! Vi träffades pga att en polare skulle åka till USA i ett år. Tänkte lite på Elin då. En del vill verkligen få ut något vettigt ur sitt liv. Men att titta på VÄNNER dygnet runt kan man lära sig ganska mycket. Har bara tre säsonger sen har jag plöjt igen allt. Sen kan Joel få tillbaka sin lilla slipmaskin om han nu råkar läsa detta vet han att jag har tänkt att lämna tillbaka den i år iaf! =) Den har varit till stor hjälp.

I lördags blev det en lite mys pys med Elin först med hemmalagad pizza ihop med min syster. Sen begav sig Berra, Sofie och jag oss ner till Pluto. Elin kunde tyvärr inte hänga med för det råkar stå fel datum på hennes legg. Vi kan säga det iaf. Men den 21 november vet iaf jag vad jag ska göra med min lilla prinsessa! =) En väldigt fin present väntar henne! Lördagskvällen var väll ok förutom att jag fick tre drinkar i mitt knä. Luktade förvånansvärt illa så det är inget tipps. Men jag träffade lite kuliga personer och kvällen avslutades självklart på Jamaica. =) Som vanligt alltså.

Annars händer det inte så mycket. I går var jag lite trött men det är ju förståligt. I dag har jag vandat en sväng med min moder och tvättat våran fiina bil. Ojojoj vad den blev ren. Speciellt efter regnet. =S Och nu ska jag göra min förtjänt av ett antal VÄNNER avsnitt. Förestem börjar det hända lite på jobbfronten! LIte kuligt så där! =) Ha det bra där ute på era rosa moln! /Anna