Tomt.

If you leave - Nada Surf

Vet inte riktigt vad det är med mig idag. Har kännt mig nere hela kvällen. Som att nånting är fel, fast jag har inte en aning om vad det är! Fruktansvärt frustrerande.. Känns bara tomt.

Har fortfarande ont i min käke sen jag blev beskjuten med en tennisboll idag.. Dessutom är kinden fortfarande röd och svullen. Det är inte lätt att leva mitt liv.
Roligaste under dagen var när jag skulle prova på Bennis nya inlines.. otroligt bra gick det, kände lite på taggbuskarna som finns utanför dörren också.. det var mysigt det. Däremot, den lilla ungjäkeln som prompt skulle på att vara elak står inte högt i rang hos mig. Först sparkade han på mig två gånger, och sen slog han till mig på armen! Nej usch! Dagens ungdom har ingen respekt för äldre!

Imorgon gäller stora bakdagen! Det ska bli kul. Fast vi har nog beslutat oss för att inte baka bullarna, chokladkakan, chokladbollarna och bondkakorna på samma dag.. vi aksnke delar upp det i omgångar. Skoj kommer det bli iallafall.

//Elin

Oj, nu är det snart val

Hej! Okej, nu ska jag försöka vara lite seriös men det kommer nog inte gå så bra. Jobbet tär på en så jag får se hur det bli. Iaf i höst ska det ju bli sånt där val. Det är fösta gången jag får rösta och jag har inte en aning om för just nu säger alla samma sak. "Mer pengar till de gammla, unga och allihop vetja!" typ. Det är jobbigt. Därför hade jag och Joel tänkt att starta Ninjapartiet. Detta har vi kommit fram till hittils:

# Värnplikten borde vara frivillig. (säger Joel efter två veckor i Lumpen)

Ja, det är det som vi kommit fram till. Vad ska man göra mera? Det verkar svårt att styra detta Svea rike. Jag funderar på att skippa politiken. Krångligt och så där. Får se. Famtiden för mig är ju ganska oviss men den som lever då får se! Annars har jag inte mycket att säga. Regnet det bara öser ner. Men en ljuspunkt i dag var kladdkakan jag fick av min mamma när jag kom hem från jobbet. Nu kan jag sova gott!

Elin sammanfattade sommaren men jag tror på hoppet lite. Det ska bli nån mer sommardag hoppas jag. En till ljummen kväll då man kan mysa! Och hennes sammanfattning av sommarnen kan jag ta som min sammanfattning också för jag har försökt ta igen de tio månaderna som jag var utan Elin. Jag måste säga att vi lyckats ganska bra!

Dagen låt: Håller helt med Elin! Kom änglar - Lars Winnerbäck

Nu har jag inte något mer att säga! Puss på er

Sommaren 2006...

Dagens låt: Kom änglar - Lars Winnerbäck

Nu när skolan har börjat igen, och hösten oficiellt har inletts (iallfall enligt mig), tänkte jag sammanfatta sommaren. Otroligt fort har det gått, och otroligt roligt har vi haft det.

Höjdpunkter genom sommaren...
- Komma hem från USA och träffa alla kompisar efter att jag inte träffat dem på ett år
- Överraska Anna i dörren
- Överraska Sara i matsalen
- Vädret (helt oslagbart egentligen)
- Alla myskvällar
- Festerna
- Boråskvällarna med Anna och Emelie
- Midsommar med Varbergs-gänget
- Lyckan över total frihet bara genom fritidskortet
- Sommar shopping i Göteborg
- EM-festen
- Oringen i Mohed
- När orienterarna kom tillbaka
- Ensam i huset
- Farfars oslagbara kommentarer...(Är det en hon eller han, det e´ nog en han va?)
- Pluto
- Picknik på bryggan
- Jordgubbarna, gifflarna, nektarinerna, och parmaskinksbaguetten. Och en grön festis såklart...
- Grillkvällarna 

Sammanfattningsvis har detta varit en helt oslagbar sommar. Helt klart den bästa någonsin. Tror inte det kommer komma någon bättre. Förra sommaren var fylld av ångest och nervositet över att jag snart skulle åka, denna var bara fylld av glädje över att få träffa alla.
Nu har skolan börjat igen, och med skolan kommer hösten. Det är tur att det finns digitalkameror så man åtminstonde kan försöka fånga sommarens bästa stunder.
Tack för att ni hjälpte till och göra den här sommaren till något makalöst.

Fantastisk kväll den 15 augusti

Jaha, det blev en dag att minnas, den 15 augusti. Skulle träffas på Pluto och mysa men det blev lite mer än bara mys. Det blev party. Fick reda på två stora saker under kvällen. Emelie tog körkort. Ännu en taxi. Skippar nog mitt körkort för nu kan alla mina polare skjutsa mig var jag än vill. Haha! Och sen ska en av mina kompisar åka som aupair i ett år till Schweiz. Elin har precis kommit hem efter att varit borta i 10 månader och jag har vant mig vid att hon är hemma. Och nu ska en av mina bästa kompisar åka iväg igen! Men Schweiz ligger ju lite närmare än USA så jag ska nog åka och hälsa på Madde när hon vaktar de små tvillingarna! Haha!

Okej, kvällen fortsatte i firandets tecken. Träffade lite gammla klasskompisar och småpratade lite med dem. Sen träffade jag lite annat löst folk också som var mindre trevliga men sånt behöver man inte tala om. Hade ganska intressanta telefonsamtal också. Det var väldigt kul! Känn dig eventuellt träffad! Haha! Kajsa var tyvärr inte med. Jäkla synd för annars hade hela gänget varit samlat! Men kvällen är minnesvärd ändå. Ska hälsa på Kajsa i stället nästa vecka hade jag tänkt. Har mycket att prata med dig om!

Pratar med Elin nu om hennes första skoldag. Jag kunde tyvärr inte vara där och stödja henne. Men hon är ju grym ändå! Ska hjälpa henne igenom dessa två åren så gott jag kan!

Aja, nu ska jag städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag. Sen blir det jobb i kväll för hela slanten! Ha det bra där ute i verkligheten. Jag fortsätter att flyga på mina rosa moln!

//Anna

Ps. Dagens låt är Björn Rosenstöm - Oh no Elin!

Kan inte allt bara bli bra!

Hej! Nu när jag har läst Elins inlägg kan jag fylla i lite med mina egna funderingar. Nu bara det regnar hela tiden och jag är trött på jobbet. Men snart ska jag ner på Pluto och träffa mina kompisar och äta gott. Emelie, Kajsa, Berra, Sara, Maria. Och min kära bloggvän Elin! Ja Elin, det blir Pluto. Mamma är glad igen! Haha! Okej, Elin är inte bara min bloggvänn. Hon är min vän. Men om vi nu skulle bli väldans ovänner(vilket jag har svårt att tro) hade vi väldiga problem vem som skulle få ta över denna väldigt överskattade blogg. Detta är ännu ett problem men vi löser nog detta.

Funderar på att flytta, bort. Hmm, eller det skulle nog bli för ensamt. Bara komma bort från allt skulle vara underbart. Fast då behöver man pengar och de växer inte på träd för mig.

Jag vill gå hem med dig- Lars Winnerbäck. Det är min låt i dag. Det är ofta min låt fast jag får inte hem med den jag vill. Eller om denne nu inte vill gå hem med mig mig. Det kan ju inte jag veta. Sånt orkar jag inte bry mig om. Inte just nu. Eller varför inte. Det är ganska ensamt i min källare!

Kommentar på Elins predikan: Elin har rätt. Det finns inget mellanting. Inga lagom beskyddande föräldrar. men de är bra att ha när det är tufft. Så en eloge till alla föräldrar!

Till sist ska jag tala om vad dagens uttryck enligt mig är: "Mitt lilla sockervadd"! (Tänkt om nån skulle kalla mig det! Haha!)

//Anna


Strictly for my ninjas...

Dagens låt, enligt mig: Coldplay- Yellow

Så vi kom överens om en sak, Anna och jag alltså. Vi ska skriva inlägg var för sig, och sen ibland något gemensamt. Vi får se hur länge vi orkar hålla på med det här. Självdisciplinen är inte så hög, iallafall inte från min sida, men det kanske kan vara skoj att berätta om sitt liv för helt främmande människor på det här sättet.. vem vet?

Gårdagskvällen var rolig. Filmkväll hos Benni, och sen sitta-uppe-tills-vi-var-så-trötta-att-ögonen-gick-i-kors-och-dricka-te-och-äta-spaghtetti-kväll med Karin och Sara. Sara som förresten är andra halvan av Två gitarrer och en tamburin, skivdebuten har ännu inte tagit plats, rättare sagt har nog inte riktigt bandet tagit plats än, då allt vi har är min gitarr och Saras gitarr, och den enda gemensamma låten vi kan är Faster Ingeborg..
Ikväll blir det Pluto. Hoppas jag. Tror jag. Vi får se. Det lutar åt det. Vädret känns ju inte så lovande. Tur att det finns tak.

So far, bland det bästa på hela veckan var såklart kvällen då Anna och jag lekte ninjas på vägen hem.. Klockan var runt 02.00, Anna låtsades att hennes paraply var en basuka medan jag gick mer på råstyrka.. Springa upp för backen, skrika "Cover me!! GO GO GO!" Det är vad vi gillar bäst här i världen.
Eller igår, när jag och Sara sjöng karaoke till Patrik Isaksson, med en sopborste och käpp...
Man måste ju förgylla vardagen med lite lekar..Speciellt nu innan skolan börjar, ta vara på sommarlovet. Carpe Diem.

Tisdagens predikan: Föräldrar.  Det är konstigt. Under sommarlovet känns det som att alla har något sorts problem med sina föräldrar. Är dem inte överbeskyddande, så är dem bortresta. Är dem inte arga, så bryr dem sig inte. Är dem inte frågvisa, så har dem glömt att handla mjölk, oboy och ketchup. Men ändå, i slutändan är det ändå alltid föräldrarna som man avreagerar sig på och pratar av sig med. Oftast. Om det inte gäller föräldrarna såklart. Efter att ha varit borta ett år, och inte träffat dem, så inser man ändå att dem inte är så dumma att ha runt sig. På nåt sätt uppskattar man dem mer, och tar dem inte för givet lika lätt. Men det kan vara svårt att komma ihåg det med när dem ringer stup i kvarten. Fast som sagt, dem är ändå guld värda, och jag behöver iallafall någon runt mig som kan hjälpa till att hålla nere mig på någorlunda normal nivå, och se till att jag får i mig någon annan mat än vidbrända köttbullar och sönderkokt spaghetti. Så, ja, föräldrar är bra.

//Elin

Ta ingen skit!!

Hej, första gången vi gör det här.. Vi har inte riktigt fått kläm på hur det hela funkar, men vi brukar vara ganska smarta så vi fixar nog det hela snart.
Skall snart äta lite frukost, Anna låg och skönhetssov ända tills kvart i tolv, medans Elin väcktes av regnet halv åtta...
En tur ner på Ica är väl även inplanerat, måste ju införskaffa oboy så Anna inte avlider utan sin sockerchock varje dag. Gårdagsnattens svarta varma choklad räckte tydligen inte.. Men vem har sagt att Elin är bra på att laga mat? Ingen.

Dagens raggningsreplik: "Du är så het att mina latexunderkläder smälter..."
Dagens låt: Hey där!

Försvinner nu bort i vår magiska värld på två små rosa moln med glitterskor, där allting är sockervadd i våra ögon.

Elin och Anna