Le weekend.

Det är måndag kväll och jag har som nästan alltid på kvällarna svullat. Idag blev det en halv morotskaka och några koppar te. Sedan blir jag eftertraktad på msn och kom att tänka på intervallerna imorgon. Beach 2008 klingar i mitt huvud och jag ser ner på det tomma kakfatet. Sen slår det mig. Morotskaka innehåller morötter. Morötter är nyttigt. Morot är en rotfrukt. Rotfrukter ingår i kostcirkeln. Jag har mjölk i mitt te. Mjölk ingår även det i kostcirkeln, men under mjölkprodukter. Plötsligt känns allting bättre, och jag kan känna hur muskelmassan byggs på och hur vältränade ben jag får. Tack mamma för bakandet av kakan och tack morotskakan för att du räddar mig på stranden 2008. 

I helgen åkte jag och Anna upp till Linköping för att hälsa på.
48 händelserika, trevliga och gemytliga timmar avverkades.
-Jag löste rubiks kub (nästan utan hjälp) och var mäkta stolt.
-Anna leder ligan på gäster som förstör saker med ett glas och en djup tallrik. Jag hade bara sönder en termometer.
-Vi spelade korridorsinnebandy och köksfotboll och jag har blivit riktigt haj på bollsporter.
-Vi spelade guitarhero och skrattade åt Oskar när han jammade loss.
-Vi lagade mat, diskade och var allmänt hemmafru:iga.
-Vi gick en "kort promenad", kom till stan och var borta i 2 timmar.
-Vi hade kollektivt plugg.
-Jag blev mobbad för min ringa ålder.
-Jag blev mobbad för att jag får skolmat.
-Jag blev mobbad för att jag har haft sportlov.
-Jag vaknade tidigt och fick vänta ut två sovande stockar.
-Anna sparkade mig i sömnen och det är först i skrivande stund som jag förstår vart mitt blåmärke på benet kommer från.
Tack OL-korridoren för att vi fick besöka er. Och förlåt för allt det sönderslagna.

På vägen hem hade vi hoppats på sol och bra bussförbindelser. Dessutom ville vi få sitta brevid varandra för att kunna snacka skit och kolla på en ljudlös film. Men blir det någonsin som man vill? Nej.
På en direktbuss fick vi byta. Det regnade som fan när vi lämnat Linköpings stadsgräns. Och vi fick separerade platser och glömde bort filmen. Men vi hade det bra ändå. Fint som fan, fint som snus.

Dagens låt: Damien Rice- I remember

Come all ye lost
Dive into moss
I hope that my sanity covers the cost
To remove the stain of my love
Paper maché

//Elin

Top six.

Jag kände för att pigga upp mig och började läsa sms från vänner och bekanta. Jag insåg snabbt att mina vänner antingen är väldigt dåliga på att stava, antingen har en väldigt konstig syn på smshumor eller att de antingen är konstant fulla. Jag skulle tippa på det senare alternativet. Följande sms har alla inkommit efter klockan 23. Dock ligger nog medeltiden runt 2-3 på natten. Favoriten kan vara den sista. Den är så härligt flummig. Men nummer 4 är även den en stark toppkandidat. Fack-et/Fuck-it. Jag diggar alla.

-Gunna. Vi naive ses i veecka hoppas du ha roligt ikväl puss


-Ja vet inte. Det var helt sjukt. Jag kunde typ kamma det o allt. Mitt undermedvetna vill nog att jag ska raka benen. Ska köpa kamera på nätet men har lite beslutsångest..


-hey! Is their anyway u can send me some absinthe?


-Elin dit lilla puss! Älskar dej! Har du kul? Jag har kul har iaf ödmja ska moge dricka mer che.. Fattar du deriås ja.. Surr


-Hallå? Jag letar efter pengar. Har du sett det? Månne makaron?


-Jag ville något,
samtidigt som
Jag
Ville nåt. Jag


Dagens låt: Regina Spektor- Fidelity

I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind all these words
I hear in my mind all this music

//Elin

Dax igen för uppdatering

Det finns de som uppdaterar mer än sällan. Jag är en av de men jag är grym ändå. Har fått en grym kick i livet efter att ha läst "Dumpa honom". En kanonbok för alla tjejer som behöver en spark i arslet rent ut sagt! Skaparna bakom tv-serien Sex and the city ligger bakom boken och jag blev peppad av att ta tag i mitt liv. Inte slösa min tid med någon som jag verkligen inte vill vara med eller att jag hela tiden ska leta efter Mr. Right. Jag har lovat mig själv att sluta leta iaf för ett tag och se om det ger resultat. Jag lever på hoppet och innerst inne tror jag på att drömprinsen kommer komma ridandes på en vit häst med en bukett rosor i högsta hugg. Annars är det en snygging som kommer fram på krogen med en drink. Det spelar inte så stor roll. Bara mannen som kommer fam är prins charming. Haha! Sen lånade jag en till bok på biblioteket. Fast ingen av mina vänner tycker att det är värt att kallas en bok. Jag har inte börjat läsa den än men den heter "Kvinnor som tänker för mycket". Kan vara intressant att läsa en bok i stället för att inte läsa alls. Jag har en förmåga att tänka lite för mycket i bland men som en kompis sa. "Du kanske kommer tänka ännu mer nu när du läst boken än innan". Jag hoppas inte det utan att jag i stället ska få tips hur jag ska kunna vila hjärnan lite ibland. Ni som känner mig vet att jag sällan läser böcker men jag måste ju börja att vara lite seriös nu när jag går på högskolan. Måste utvecka mitt ordföråd också enligt någon. Men ordet HET kan användas i de flesta sammanhang. Faktiskt.

Annars flyter livet på bra i Halmstad. Helgen ser ut att bli kanon. Blir bussresa till Linköping för att hälsa på Oskar ihop med min andra hälft Elin. GH3 ser jag fram emot väldigt mycket. Jag lovar att jag har blivit bättre sen nyår då jag blev utbuad någon gång. Men jag laddar mentalt och kommer lyckas jättebra!

Ska till skolan nu på ett möte inför nollningen 2008. Ska bli riktigt kul! Vi hörs nån gång i framtiden. Sväva lugnt! //ANNA

Hell to the no.

Idag är det allahjärtansdag. En skitdag rent ut sagt.
Kanske beror det på att jag alltid har varit negativt inställd till helger som faktiskt enbart firas för att butikerna skall få lite mer klirr i kassan, kasnke beror det på att jag har tröttnat på alla jävla rosor eller kanske beror det på att inte heller jag har något hjärta att spendera dagen med.
Vad mitt hat beror på kan man spekulera i, det enda jag vet är att jag tycker det är tragiskt att man instiftar en dag för att få skämma bort sin kärlek på. Varför inte vara kärleksfull och snäll varje dag, året om, tills döden skiljer er åt? Nej, istället för att köpa rosor och snaska gelehjärtan med drömprinsen äter jag semlor, har körlektion och blandar blod med Johanna i vår bojkott mot 14 februari.
Nästa år skall vi ta det lite längre och offra något. Dessutom skall jag radera ut den 14 februari ur min almanacka genom att klippa ut dagen. Jag undrar om man kan säga upp en prenumeration på en tidning bara för en dag?

Förövrigt vill jag göra så mycket, ringa till vänner jag inte pratat med på länge, skriva brev till vänner jag saknar och träffa vänner jag knappt hinner se. Tyvärr finns inte orken. Förlåt.

Jag har möblerat om på mitt rum och satt in en fåtölj. Fåtöljen har en gång tillhört en man som jag älskar djupt. Den enda personen som jag någonsin skulle kunnat fira allahjärtansdag för. Nu sitter han brevid mig på min vägg och ser fundersam ut. Med världens finaste leende utan tänder kunde han göra vem som helst glad. Vart jag än går nu finns han runt mig, överallt står hans möbler. Igår kom det ett brev på posten till honom och jag började storlipa. Jag vet inte hur jag skall ta mig igenom allt utan honom och jag vet inte hur jag skall kunna förstå att tiden är ute. Jag skulle göra allt för att få sitta vid hans bord och äta pecanwienerbröd, för att få hålla hans hand eller för att få krama honom. En dag kommer det bli bättre, det blir det alltid. Men för tillfället är allt svart.

Dagens låt: Sophie Zelmani- I will remember you

I'll remember you
You will be there in my heart
I'll remember you
And that is all that I can do

//Elin

When beauty fades but your love grow.

Jag har varit lite disträ på sistonde men ni vet om anledningen.
Jag ber om ursäkt för allt men sista veckan tog mitt liv vändningar jag inte räknat med och jag var inte mig själv en enda minut. Jag kommer nog aldrig bli mig själv igen, men det är en annan historia.

Ikväll bokade jag biljetter för att få återuppleva ett liv jag lämnade för 2 somrar sedan. 7000 kronor fattigare men en 18 dagars resa rikare och jag kan känna glädjen inom mig. Snart får jag äta mexikanskt och svulla donuts. Snart får jag skälla på Andrew i Sonickassan och snart får jag spela volleyboll med mina favoriter. Den här sommaren kommer bli galet bra, det känner jag på mig.

Jag har sportlov nu och skall ägna det åt plugg, balkläder samt ommöblering. Jag har roffat åt mig en fruktansvärt fin fåtölj och den skall passas in i mitt något minimala rum. Jag tänkte att jag kan klara mig utan skrivbord och därför ligger det numera under min säng. Jag pluggar ju ändå aldrig.

Dagens låt: Jeremy Kay- Have it all

Some days I feel like crying
Don't matter if its rain or shine
I feel like my heart was broken
At least a million times

//Elin

Killar är som..

..ballonger, uppblåsta eller urblåsta.

..bin, sticker när man minst anar det.

..blandfärs, hälften nöt, hälften svin.

..datorer, felprogrammerade.

..fiskmåsar, de äter, skiter och för ett jävla liv.

..hösten, totalt utblåsta.

..krig, de slutar aldrig att existera.

..körsbär, antingen är de omogna eller alldeles för gamla.

..lakan, passar alla sängar.

..parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.

..röda rosor, fina att se på men de kan göra en illa.

..sjukdomar, lätta att få men svåra att bli av med.

..sniglar, antagligen har de någon funktion, men det är svårt att inse vilken.

..toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.

..tuggummin, smaken försvinner.

..telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta.

..fåglar, håller man om för hårt dör dom. Håller man dom för löst så flyger dom

Ja, ibland måste jag få ta ut mina agressioner. Jag gör det på detta enkla snälla sätt i dag. Ganska milt sätt ändå. Men saker händer och då kan jag bli lite irriterad. Saker händer verkligen. Men jag ser fram emot en färdig hemtenta och sen en semesterweekend till Lettland. LYCKA!  Sen blir det plugg ett tag och efter det en förhoppningsvis underbar helg i LINKÖPING med EKAN. Det kan inte bli annat än lyckat!

Nu blir det sängen för mig. Tänka gör jag mycket nu tack vare min granne. Men det är jag glad över! Om jag inte skulle tänka skulle det inte bli bra i slutändan tror jag. Nej, ha det bra nu, ta hand om varandra och sväva lugnt! /ANNA


When you dream of the dead.

Min värld har raserats och jag vet inte hur jag skall rädda mig själv. Inget kommer bli som förut och allt känns så satans jobbigt. Helst av allt vill jag lägga mig under mitt täcke och aldrig någonsin komma ut igen. Men då skulle han blivit ledsen och besviken för så gör inte vi Gustafssons. Vi är kämpar och vi tar tag i det jobbiga. Sådan var han och sådan är han. Han var/är den raraste, vackraste, härligaste, snällaste, ärligaste, klokaste mest underbara människa någon kan tänka sig och hur jag skall överleva är ett mysterium. En dag skall jag ta tag i mina känslor och rensa luften. Jag har alltid undrat över hur det känns att känna sig totalt avskärmad från världen och totalt ensam. Att gå i ett nattsvart mörker utan mål. Nu har jag upplevt det. Utan honom vid min sida känns det som det saknas en bit av mig och mitt hjärta är i tusen små bitar. Han kommer inte tillbaka hur gärna jag än vill.
Men han var lycklig och det gör mig lycklig.

Tack för att ni finns, men jag orkar inte just nu.
//Elin


Jag är en dålig bloggare

Ja, det är jag verkligen. Men kan ju bara säga att jag lever iaf och bara för att inte jag bloggar om mode, vad jag gör på dagarna och att jag älskar livet är jag ett fenomen ändå. Jag är grym. Det tycker jag iaf. Sen att jag inte sätter mig att blogga varje kväll är ju en sak. Kanske ska bli bättre på det men det händer inte mycket i mitt liv. Eller det händer saker men kanske inte som jag vill dela med mig riktigt så här öppet. Kan ju låtsas att jag pratat med en kompis som har ett problem men nej, jag struntar i det.

Vänner i min närhet betyder mycket och jag tänker inte nämna några namn. Ni vet vilka ni är även om ni inte läser just vad jag skriver nu. Låååånga telefonsamtal med skvaller förgyller en hel dag för en stressad och sönderpluggad student, små mail förgyller också en dag eller bara ett litet sms. Ni vet väl om att ni är värdefulla? Det hoppas jag iaf!

Sen är jag lite avis på två människor i min närhet som är ganska långt bort just nu. De befinner sig på andra sidan jordklotet. Ni kommer vara borta ett bra tag till men jag är lite avis på värmen. Skulle vilja ligga på stranden med en drink i handen och bara njuta av livet. Just nu njuter jag av min ensamhet hela helgen. Det är helt underbart. jag behövde tiden för mig själv. Fast jag har nog gjort som en av mian grannar, tänkt för mycket. Om det nu går har jag nog lyckats. Jag har klarat av några filmer också.

Million dollar baby - Jag ville känna sorg inom mig och finns det nån bättre film? En tjej som inte kan fortsätta med det hon vill mest av allt. Sorgligt med sant.

Sjätte sinnet - Jag satte mig själv i förrgår och tittade på den. Den var inte lika läskig som jag hade för mig med jag hoppade till några gånger. Att se en skräckfilm själv var inte så farligt som jag trodde.

Seven - Den såg jag i går. Inte heller lika läskig som jag mins den. Men lite sytlig och slutet är inte så kul. Men det var en bra avslutning på en lugn fredagskväll.

I dag har jag varit duktigt. Gick till statsbiblioteket klockan 11 och har suttit tills nu och jobbat. Ganska glad för det. Hemtentan måste ju bli färdig eftersom det blir en liten tripp till Lettland nästa helg. Ledighet here i come! Ska besöka staden som Daugava rinner igenom. Måste ta ett kort! Alla som tycker om Winnerbäck fattar vad jag menar, ni andra behöver inte fatta för om man inte lyssnar på Winnerbäck är det inte bra. Ska iaf bli underbart. Därför måste jag plugga hela denna helgen men att sitta och titta ut mot Nissan och ha solen i ögonen (dock inte spild mjölk överallt) är underbart! Ska hem snart och laga mat! Tycker om mitt liv! Ska titta på dreamgirls i kväll, kännde för en riktig tejfilm! :)

Nu ska jag packa ihop för den här gången. Får se om det dröjer en halv månad innan jag skriver igen eller om det blir i morgon! Den som lever får se! Ha det bra kära vänner och sväva lugnt! /ANNA