Saknar en massa saker

Ja, när jag flyttade fick jag offra lite. Kan inte leka med vännerna lika mycket hemma. Elin, ja det finns inte mycket mer att säga. När jag näst intill bodde på din gata sommaren 06 (som var helt underbart grym!) hade jag bruden till hands när jag behövde henne. Och det var ofta! Nu är det annorlunda. Men hey, Telia student gör att jag överlever. Sommaren ska vara till för att njuta av livet och vännerna. Jag gör det. Jag njuter fast det är lite på avstånd. Fast Halmstad på sommaren är sommrigt. Jag trivs. Fast det är lite för mycket folk. Folk är jobbigt. Det vet de flesta i min omgivning nu. För det är en enda liten sak som jag har lite ont av nu i sommar. Men det är inte mycket annat jag klagar på. Efter jobbet i dag åkte jag till Tylösand. Tog ett dopp med en polare och låg och bättrade på min hyffsade bränna. Njuta gör jag. Att jag bara jobbar två dagar till är helt underbart! Sen att det är 17 timmar. Men det är strunt samma. I helgen skulle det vara nån gatufestival. Har inte märkt av den. Men jag överlever, blir nog lite galaj i morgon kväll efter jobbet kanske. Mys är det bästa som finns.
Men nästa helg! Längtar redan nu! Alla vänner ska samlas i kära Uschlehamn. Hoppas på kanonväder och ett gott vin. Vänner till sällskap och det kan bli den bästa helgen i sommar. Saknar att vara vid sturebadet. Saknar Åsunden. Saknar att bada vid klipporna. Ska försöka umgås med så många som möjligt och njuta av min lediga tid!

En månad kvar. Ja, det är sant. Till skolan börjar igen. Men jag längtar. Det är helt underbart. Saknar skolan och kompisarna där. Sen att en hel del slutat i klassen, läser andra kurser så ska det ändå bli skönt att få lite struktur på vardagslivet. Träningen måste komma igång. Sen att jag inte kan snacka med en kär vän i gymmet får jag väl överleva med. Får hitta nån annan att skämta med och snacka brudar med!

Nu blir det en lugn kväll med en bok och kanske ett glas gott. Sväva lugnt kära vänner. Vi ses kanske snart. Elin, vi ses iaf nästa fredag! JIPPI! //ANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback