Ett, tu, tre. Imorgon skall det ske.

13.55 imorgon slänger jag in mina resväskor i Swebuss Express-bussen och flyttar. Till Oslo. Jag och Therese var där igår och släpade väskor, dammsugare, städattiraljer, mat, skor, bord, stolar och diverse familjefoton upp för de sex våningarna. Vi har ingen hiss. Och när det blev dags att få upp Enas väska för trapporna fick vi turas om och byta efter varje våning. Vi trodde hon hade stoppat väskan full med tegelstenar för att jävlas. Vi har som sagt ingen hiss.
Det här ska ni få fan för.


Vad vi istället har är en mycket förvirrad hyresvärd. Han hade glömt att ta med sig vårt kontrakt. Han hade inte heller tömt ur sin lägenhet. Det var lite det som var meningen med att vi steg upp klockan 04 igår morse, att vi skulle komma fram till ett kontrakt färdigt att skriva på och en tömd lägenhet. Men nej, i Norge är allt lite mer annorlunda än i Sverige. Tillexempel måste man betala för att få åka på vägarna. Att tänka på när man kommer fram till tullarna är att man inte kan betala med svenska mynt i myntfilen och att man inte når fram med Visakortet om man ställer sig för långt ifrån. Men man är väl inte sämre än att man kan backa på en väg där det antagligen råder backförbud och sedan riskera livet för att köra i sidled mot trafiken.

Nu skall jag packa klart mitt liv de närmaste fyra månaderna. Jag letar efter mina höstskor men hittar inga. Men 208 cdskivor ligger tryggt nerpackade i min väska.

Dagens låt: Eric Carmen- Make me lose control

Turn the radio up for that sweet sound
Hold me close never let me go
Keep this feelin alive
Make me lose control
Baby, baby


//Elin

Kommentarer
Postat av: ena

Mohaha! Tegelstenar, lite sten och ett bildäck låg i väskan. Jag ville se ifall ni skulle klara det.

Postat av: Madde

good luck. gråter en skvätt dock för att jag inte fick ge dig en spark i baken.

2008-08-27 @ 22:36:38
URL: http://maddebokedal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback