Let me see you through.

Min hund fick åka in till veterinären idag. Tydligen är det vitaminbrist så nu sitter han och smaskar äggulor så hela skägget är gult. Tydligen så skall den där tumören han har på nacken trilla av snart och jag sätter en femma på att den trillar av när han ligger i min säng en morgon. Det vore nog en mardrömsstart på morgonen. En blodig, hårig och säkerligen varig tumör liggandes brevid sig. Fi fan.
Dessutom kom det fram att han är uttråkad på natten och att det är därför han gnyr och tjuter från det att lamporna släcks till det att alarmen ringer. På dagen uträttar han tydligen ärenden och har saker för sig, men på natten när det är dags att sova, då är han uttråkad och uppe i varv.
Min hund är en mycket märklig hund.

Min dag har i princip bestått av en och samma sak, projektarbete. Det har rättats och ändrats, lagts till och tagit borts och nu är det nästan i hamn. det ska bli skönt när allt är över och jag kan inte vänta till den 21 maj.

Anna har förövrigt gjort illa sig och har förmodligen slitit av ledbandet. Konstant smskommunikation sedan olyckan skedde har ägt rum och jag ser mig själv som Er radiokanal i etern. Fast på bloggen. På internet.
Hur som haver håller jag tummarna för henne och hoppas att hon inte har ont.
Men det har hon, det har hon sagt.
Nu har hon fått droger med, säkert smärtlindrande, det unnar jag henne.

Dagens låt: Pretenders- I'll stand by you

So if you're mad, get mad
Dont hold it all inside
Come on and talk to me now
Hey, what you got to hide?
I get angry too
Well I'm a lot like you
When you're standing at the crossroads
And dont know which path to choose
Let me come along
cause even if you're wrong

//Elin

Kommentarer
Postat av: Jo

Hej gumman! Jodå jag vet att det är tur att vi är vänner och att du är lika glad för det som jag =) Och du har helt rätt, vi måste inte prata hela tiden för när vi väl gör det sen så spelar det ingen roll att det var ett tag sen, känns ändå aldrig konstigt. Hoppas att du
har det bra & lycka till med allt plugg =) Pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback