Sommar, sol och koskit i hagen

Nu var det dax att blogga igen. Har inte haft varken tid eller lust innan nu. Solen steker fast jag har inte haft tid med att sola så mycket heller för den delen.

Har varit på den första sommartisdagen på stadens uteställe. Mysigt var det. =)

Och i onsdags kom ju Billy hem en sväng! Fast jag träffade henne inte innan i torsdags. Det var helt underbart! Har umgåtts med henne så mycket som möjligt. Har varit helt fantastiskt! Saknat den sköna bruden så! Du vet hur mycket du betyder för mig darling! Fast redan i dag var jag tvungen att säga hej då igen. Jätte tråkigt. =( Men dessa 2 månaderna kommer att gå fort! Snart ses vi igen!

Fredagen jobbade jag. Varmt och skönt! Sen åkte jag och firade en liten flickas student i Gbg. Det var väldigt trevligt. Speciellt den härliga bilresan hem med Billy och hennes mor + far! MUMMALAINEN!

Lördagen gick i festens tecken. Var ute i skogen med ett riktigt kul gäng, sen blev det city. Det mesta var finemang! Utekväll på lördag så blir det automatiskt en slö söndag. Behövde verkligen sova. Det var skönt.

I dag var vi på Flygplatsen och hämtade en Texas girl. Shit vad kul vi hade i bilen både dit och hem. Haha! Sen träffade vi ju Odbro, det var en överraskning! Och i dag tog jag mina första dopp i Åsunden. Det var till en början kallt men sen blev det bättre. Mysigt med picknik med vännerna också. Både vid Sturebadet och Klipporna.

Nu ska jag sova för jag ska jobba i morgon. Hoppas att just du har gjort nån glad i dag. För det har jag! =) Sussa sött. //ANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback